♥Followers♥

Wednesday, December 28, 2011

Monday, December 26, 2011

Derita :(*


Biarkan gelora melanda hati
Biarkan tangisan merintih
Begitulah pedihnya

Kiranya panas yang kuharapkan
Tetapi derita yang tiba
Begitulah suratan hidup

Dulu aku pernah menderita
Bila hatiku kau lukakan
Oh... oh... kini kau pula merasakan

Padaku cukuplah itu
Hatiku telah kau lukai
Cukuplah yang kurasa duka
Derita oh Derita

Sunday, December 25, 2011

Diari baru◄••

Assalamualaikum semua ^__^

Hai peeps..how are you?? sekarang ramai yang pergi holiday sana sini..saya duk rumah jer menghabiskan hari2 terakhir tahun 2011.,bagaimana tahun nie korang?manis ke ..masam ke ..pahit ke..ggrrr..!!da dapat ke apa yang di impikan? seriously saya tak dapat apa yang saya nak..sobsx3..saya nak tukar handphone baru..pless!! mum kasi saya beli yang baru ..tak dapat i phone 4 s pun  samsung galaxy ace pun jadilar..*bila nak beli my mum cakap pakai yang lama la ..tak rosak lagi kan tu ...bila mum cakap cam tu fikir banyak kali pulak sebab kuar duit sendiri..hehee..sayanggg grrr^__^ :p Wahai hati tunduklah pada ketentuan bukan segala impian kan menjadi kenyataan :-( *ayat nak sedapkan hati tak boleh handphone baru tahun nie..grrr..

"Be Strong" - A phrase that's easy to say but a hard thing to do when i'm a pain..yes !!tahun memang saya akui saya sangat tak kuat bila ujian melanda..selalu menangis..chill :D .. 2012,,saya tak boleh BERjanji untuk tidak menangis lagi tapi saya akan cuba untuk tidak mengalirkan air mata lagi..:p
Wake up everyday stronger than yesterday, face i'm fears and wipe tears.T_T

People make mistakes, I'm only human :D..sedangkan lidah lagi tergigit .Insya Allah kesilapan lalu tak akan berulang kembali  :(*


People say everything happens for a reason..but it would be nice to know some of reason why but only God knows .-.maybe kesakitan ,kesedihan yang saya lalui sepanjang tahun ni ada sebabnya  dan mengharapkan ada kebahagiaan di penghujungnya :)


buang dari lama..sila beli diari baru T_T

wishlist 2012:-)
••►Handphone baru T_T••►Be a gud chill for parents••►No more crying••►Positive thinking

Happy New Years guys:-)..wish uols always smile :-)

 that's all..kbaiii :p
peace =.=

Saturday, December 24, 2011

I wanna be a billionaire

Assalamualaikum semua ^__^

Bila malam menjelma kekadang aku sukar nak lelapkan mata ..banyak soalan yang bermain di kepala..macam2 aku fikir..S0 ,,bila da macam2 di fikirkan apalagi pukul 1..2 pagi dapat tido..pukul 11 da masuk bilik..aisshhh..teruk jugak cam gitu..bila nak bangun pagi mulalah kepala sakit lar..macam2...

Kekadang aku fikir masalah seharian ,,masa depan dan yang paling aku suka berangan..*angan2 mat jening :p..hahaaa..I wanna be a billionaire..ngeh..ngehhh...tu yang buat aku kekadang tak boleh tido..sengal tak bertempat..now aku suka tengok Where The Money Drop..fuhh!! tengok duit 1 juta ..buat aku termimpi-mimpi di depan aku..macam2 boleh beli kan...:p


Subhanallah..siapa yang tak nak pergi rumah Allah kan..
if aku ada duit nak bawak parents ke Mekah:-)
mudah-mudahan terlaksana..amin


nak sesangat pakai ifon 4 s..auwww....tak nak i pad ,,
samsung galaxy tab..nak ni jugak :pp


nak niee.plesss!!!kasi 1..
dah lama mengidam lappy nie..jeles sama sepupu aku dapat lappy nie free2 jew..
seriously nak..:-)

banyak lagi kot impian aku..hehee..nak pergi holiday jauh2...
ngee..ngeee*

opsss..dah2 mengarut tak tentu hala...kbaiii...



Wednesday, December 21, 2011

Saturday, December 17, 2011

Lindungi kami

Assalamualaikum semua.-.
dah beberapa hari tak buka belog apatah lagi nak menghupdate.
buzy..buzy..hehee..*kononnyalah :p
huh!!sejak my mum tak der kat umah letih kemain aku
basuh baju ,,lipat baju ..
dah lar tak berapa nak sihat tekak dah mula sakit,,perut lagi sakit..macam2..

"Ya Allah lindungi kami ,jauhi perkara2 yang tidak diingini berlaku kepada kami..
kepadaMu aku memohon .."

Wednesday, December 14, 2011

Friday, December 9, 2011

Kenapa aku !!


"Ya Allah kenapa hati aku terus di sakiti olehnya ,adakah dia sengaja menyakiti aku .??
Adakah dia tidak mengingati pengorbanan aku terhadapnya..
Hati aku terlalu rapuh untuk hadapi semua ni..
Hati aku banyak kali terluka dek kerana sikapnya..sampai bila aku harus bersabar ..
Engkau bukakanlah pintu hatinya ,lembutkah hatinya..
Kuatkanlah semangat aku ..
Ya Allah tunjukkanlah jalan yang terbaik untuknya "


Wednesday, December 7, 2011

Tuesday, December 6, 2011

Alhamdulillah :-)



Syukur yang teramat sangat.-.
Tak dapat di gambarkan dengan kata-kata..
Apa yang di tunggu selama 68 hari berakhir...
Berharap penantian selama 6 tahun akan berakhir jua satu hari nanti..
Insya Allah :-)



Terima Kasih Allah

Monday, December 5, 2011

Nervous+Excited

Assalamualaikum semua.-.

Yeahhh!!! esok hari yang di nanti telah tiba..
weee..esok ada date ngan para doctor T__T*gediks ko nie eyka
tapi sangat nervous LOL...
tido confim tak lena malam nie sambil air kesat air mata..
seriously aku takut..takut nak tahu resultnya.

Mudahan-mudahan ada perkabaran gembira besok hari..insya allah..:-)
berita yang di nanti setelah berbulan-bulan lamanya.-.
pray 4 me yer guys ..-..


hope i can smile again.-.(LOL ..selama ni tak senyum ker )
*propa jew lebih*

p/s:doctor jangan garang sangat ngan saya nanti saya nangis lagi..ngeee

Friday, December 2, 2011

Go Far Away


Aku hanya manusia biasa yang punya hati senipis kulit banyak dan punyai perasaan
bila2 masa hati ini akan terluka oleh sikap mereka di sekeliling aku.
Kekadang bila masalah menimpa aku menjadi lemah ,ingin menangis ,inginkan seorang teman yang memahami
Terasa hati ini di genggam kuat sehingga sesekali pernafasan terhenti.
Terasa tidak bermaya umpama tiada langsung harapan untuk hidup dan 
yang pasti ingin pergi sejauh mungkin agar bisa mengubati hati yang terluka



bersendirian itu lebih indah :)
Mimpi mimpi
yang tak kembali
aku janji
janji takkan terjadi lagi..Ya Allah kuatkan lah hati ini..


Wednesday, November 30, 2011

Wordless Wednesday | Pasrah




#1st time buat WW..hehee

Sunday, October 23, 2011

Quote of the day





Don't cry because it is over, smile because it happened..

Wednesday, August 17, 2011

Waktu terus berlalu

Memandang sepi di setiap penjuru yang ada
bagai tiada ertinya lagi
di situlah tempat untuk bergaduh..menangis..ketawa
kini..melihat kalendar di dinding umpama melihat musuh
sangat benci !!
api kemarahan membuak-buak 
lalu air mata ini mengalir memikirkan sesuatu
entah bila ia akan berakhir
semakin hari semakin bosan dengan semua ini
berat mata memandang berat lagi bahu yang memikul
tapi apakan daya 
langkah ini seolah-olah tidak terdaya lagi
 tapi  aku harus kuatkan semangat agar dapat melangkah dan terus melangkah
kerna langkah ini memperjuangkan sebuah kisah hidupku yang penuh dengan persoalan
rahsia kisah hidupku hanya tersembunyi disebalik senyuman dan lirikan mata
hanya ALLAH sahaja yang tahu,
apa yang di rasai,di lalui dan yang  di pendami..
wahai hati bersabarlah di kau .-.




Saturday, July 23, 2011

Sejauh Mungkin !!

Lelah hati yang tak kau lihat andai saja
dapat kau rasa kan letihnya jiwaku karna sifatmu
indah cinta yang kau berikan kini tiada
lagi kudapatkan teduhnya jiwa
baiknya kupergi
tinggalkan dirimu
sejauh mungkin
untuk melupakan
dirimu yang slalu
tak pedulikan ku
yang mencintaimu
yang menyayangimu
bila saat nanti aku jauh
kuharap kau mengerti
kuharap kau sedari



Monday, July 18, 2011

D! sebalik senyuman ada derita

Assalamualaikum semua and gud morning.-.

Hai !!,,...semenjak dua menjak ni asyik bangun awal jer..ngeee..!! agak sukar nak melelapkan mata dengan fikiran yang sangat berserabut nie..semangat untuk teruskan hidup semakin pudar dek masalah yang menimpa ..diriku terus diuji oleh-Nya.-.dimana harus saya mencari kekuatan itu agar dapat meneruskan kehidupan yang penuh dengan onak dan duri..


0rang cakap di sebalik senyuman itu pasti ada kegembiraan..bahagia..tapi tak bagi saya..di sebalik senyuman saya ada der!ta..derita itu hanya saya yang tahu betapa sakitnya..pedihnya..tidak dapat untuk di kongsi bersama.-.mereka hanya bisa melihat air mata kesakitan saya saja..sering mengingatkan diri ini agar terus tabah dan sabar,kuatkan iman agar tidak cepat melatah mungkin takdir telah tertulis begitu..suratan bukan lagi kebetulan.:(


Ya allah...Andai dengan segala derita ini Engkau ingin menghapuskan segala 
dosa-dosaku, alangkah ringannya penderitaan ini. Andai dengan derita ini Engkau ingin selamatkan aku dari neraka-Mu dan memasukkan aku kedalam syurga-Mu yang kekal abadi...-.
Aku bersyukur dengan nikmat mu selama ini.-.


Terdampar jauh dihempas badai ku hanyut
Hati merintih terkunci mulut membisu
Perjalanan yang jauh bagai tiada sudahnya
Liku ranjau ku tempuh dalam mencari jawapan
Di sudut kecil hatiku sering berkata
Apa yang terjadi ada hikmah sebaliknya
Ku beranikan diri menongkah arus yang deras
Demi hari esok ku relakan
Walau tiada tangan menghulur
Kan ku tetap berdiri teguh ku bangkit semula
Tuhan, hanya engkau mengerti
Perjalanan hidup seorang insan



p/s.-.to my bff..thanks dear selalu mendengar luahan hati saya ini.-.kepada rakan2 alam maya saya,,doakan saya..:)..sayang kamu semua....-.

Wednesday, June 1, 2011

eyka syafieka kembali

Assalamualaikum all and very gud morning.-.- ___________________-



Hari nie dah masuk 1 june,.wah begitu cepat masa berlalukan!!!aisehhh..bangun pagi tak sempat nak mandi terus buka belog ..-.tak senonoh punyer orang**..hehee.mesti dah tak ingat saya lagi kan..blogger yang macam chipsmore..kejap ada kejap tak der..hehee..rindu giler nak berblog..
rindu setengah mati gitu..hakahak

Agak lama tak baca belog u oll semua..dah tak tahu perkembangan korang.-.rndu nak tengok belog korang yang meletopp tu~~.
that's all untuk pagi yang mulia ini..tunggu entry ynag seterusnya..
wahh*persan giler aku nie*

*tak tahu motif apa nie*cuci mata jerla kot

Friday, May 6, 2011

D0n't ask me again and again!!

Assalamualaikum blogger2 sekalian..blogwalking sekalian ,silent readers and......-.


omg!!!agak tersentap bila ada orang tanya saya soalan yang tak masuk dek akal!!giler ker apa..nak cakap tengah PMS imposibble sebab boya..
adush..bila nak tanya orang tu fikir sebaik mungkin..jangan main tanya jer.-.

tak tahu apa yang nak fikir masa tu..geram po ada jugak..tapi buat tak tahu jer lar..*sabar jer lar kan..

Saturday, April 16, 2011

Lamunan Hati

Assalamualaikum semua.-.


Still remember me??oh yeah pertanyaan yang sangat poyo..hukhukk..agak lama meninggalkan belog..rindu sesangat nak meluahkan isi hati di belog..but nak buat macam mana now no belog no pesbuk..terperuk dalam periuk yer sekarang..hahaha ..


oke!!i dah lama tak berblogwalking..dah lama tak basa entry yang hot korang semua..dah lama tak tengok rupa belog korang agaknya da lain kot..but my belog still sama tak der perubahan pon..di sebabakan kekengan masa tak boleh buat semua tu..


tak mau cite pepanjang sebab otak pun da jem ..oh no!!!*berkarat sudah*.-.
di saat jiwa meronta terdengar lagu Lamunan Hati..jiwang karat kembali lagi..xoxo


Esok pasti ditangan Tuhan
Bukan aku yang menentukan
Janganlah engkau salah sangka
Masa merubah segalanya

Semangatku bagaikan hilang
Dibawa dirimu oh sayang
Walaupun perit hidup ini
Akan aku tenang selalu

Dibibir ku mengukir senyuman
Dihatiku tersimpan kepedihan
Biarpun engkau
Tiada lagi
Aku setia menunggumu
Biar
Diri
Aku seorang
Hanyut dilautan
Lamunan tak bertepi
Lamunan tak bertepi


Monday, March 14, 2011

Sebenarnya Cinta

Cinta kepada ALLAH sangat berbeza segala-galanya..Saat cinta kepada manusia membawa kesedihan,hanya cinta kepada ALLAH membawa kedamaian.Saat cinta insan membawa kehancuran,hanya kepada ALLAH membawa kebahagiaan.Sebaliknya,cinta kepada ALLAH adalah sebenar-benar cinta hakiki yang pasti membawa bahagia tika di dunia dan akhirat kelak..


Kerana itulah, apabila kekuatan cinta kepada ALLAH melebihi segala-galanya,manusia tidak akan takut untuk berdepan dengan kegagalan cinta sesama insan.Dan kecintaan yang mendalam kepada ALLAH tidak akan membuatkan seseorang itu terburu-buru untuk melafazkan kata cintanya kepada orang yang tersayang..


Cinta kepada ALLAH adalah sebaik-baik cinta yang harus di miliki manusia.Namun kadang kala kesedaran ini sukar di terjemahkan dalam ayat biasa,lantas golongan remaja terutamanya,gagal untuk memahami pengertian cinta kepada ALLAH itu sebenarnya.Cinta kepada insan lebih kepada sesuatu yang melalaikan,sedangkan cinta kepada ALLAH bakal memberi ketenangan,kedamaian dan kebahagiaan.


Tetapi cinta yang idah itu kadang kala sangat menakutkan.Kerana kegagalan cinta menjadkan insan merana dan beasa hidup tidak bermakna lagi..Maka jadilah cinta itu sebagai kepahitan yang begitu mengecewakan dan menyakitkan perasaan...Tidak ada cinta yang lebih agung selain cinta kepada ALLAH dan RASUL-NYA.




p/s:suatu ketika dahulu aku terlalu menyayangi dirimu..sungguh !!melebihi segala-galanya..tapi kini kusedar cinta kepadamu hanya sementara saja..
Subhanallah aku mencintainya...Subhanallah aku mencintainya
Dari ufuk timur hingga ke barat.. Selalu dihatiku..Ya ALLAH aku rindu padamu.-.

Thursday, March 10, 2011

semangat kian pudar

AssalamualaiKum semua.-.


ape kabar orang2 kampung..bandar semua ..hai2...ingat saya lagi tak..adeshh!!agak lama tidak mengupdate belog..kejap ada kejap hilangkan..http://www.emocutez.com..
lately..semangat nak update belog tersangat lar down..http://www.emocutez.comnak tau kenapa???


my lappy da hantar baiki kat johor bharu lagi ..adushhh..tiba2 tak boleh siap lagi esok..my sista da nak balik kampung esok..s0..geram sesangat..bulan 6 nie baru boleh peluk cium my lappy *auwhh terlebih sudah*..http://www.emocutez.com


agak bosan bila buka belog still benda yang sama..means..header ,,skin n blaa.blaaa...tak sempat nak edit2 lagi sebab on9 pom guna lappy orang mane boleh nak terlopong di skrin lama2 ka..(sesiapa yang baik hati nak tolong makeover di alu-alukan..hehehe)**http://www.emocutez.com


now..masa nak berblogwalking agak terhad..sorry kepada mereka yang say hai2 tu tak sempat nak say hai2 balik..tak sempat nak terjah belog korang yang semestinya lebih hangat dari biasa...if ada masa saya blogwalking samapi muntah hijau oke..huhuuu


*thanks guy's..sudi singgah belog saya yang tak cantik langsung nie**



http://www.emocutez.com*wink*wink

Saturday, February 26, 2011

Jom Join Bloglist Blogger Baru

Assalamualaikum semua.-.

jadi babysitter lagi hari nie..tapi sempat lagi berblogging..hohoo..
semangat!!nak join bloglist blogger baru yang di buat oleh ahsfantasy24

wah!!blogger baru ker??
blogger basi sudah tapi tetap boleh join sebab my blog follower tak sampai 300 lagi..
i mengaku blog i biasa2 aje ..tak sefamous dan sehot blogger2 lain..;(


oke..have to go baby nangis sudah.-.hohoo..
marah kot achik berblogging..


Segmen: Saya dan nama blog

Assalamualaikum semua:-)
and gud morning..


heheeh.bangun pagi2 bagi makan anak kucing yang 2 ekor baru berumur sebulan lebih..wow!.beruntung sungguh kau kucing makan aku suapkan..


walaupun mata agak mengatuk lagi tapi tetap tetap setia depan lappy sebab..sebaba i nak join segmen nie..huhuu..menarik tertarik kau memang deboom.lalaala..



klik SINI untuk terjah ke blog beliau:)

Segmen : Saya Dan Nama Blog.-.oke..nama blog i adalah..jeng!!jeng!!!
akusygkamuu.blogspot.com..al-kisah di sebalik nama blog itu .
.apa ek??urm..(jap nak pk nak explaint macam mana ek)..
aku adalah mewakili saya..sayang bermaksud sayang lah (kalau tak tahu maksud sayang tu yang manis2 macam cadbury gitu..hukhukkk)..kamu pulak mewakili kamu semua tak kira siapa..
ada faham??hahaaa..ayat macam apek cakap jer..senang cite akusygkamuu bermaksud saya sayang kamu semua tak kira bangsa ,agama dan keturunan..hehee kitakan 1 Malaysia.-.:p


but name header i eyka syafieka..letak nama sendiri ..nak suruh kaww2 punyer macam iklan kopi kapal api tu tapi tak kaww2 pun..:p

Friday, February 25, 2011

Maaf jika salahku

Assalamualaikum semua.-.
hai2...rindu korang ketat2..heheee

opss!!belum terlambat kot nak ucapkan tahniah untuk yang berjaya dalam STPM.-.
yang tak berjaya tu jangan give up oke..
maybe ada peluang yang lebih besar di kemudian hari.-.
and don't be sad.

gembira + jiwa kacau =http://www.emocutez.com
urm..gembira bila meraikan kejayaan kawan2 lama.
jiwa kacau bila nasihat kita tak  di pandang endah pun malah marah pulak.
(saya kalau da marah kat someone nak cakap pun malas..)
adoii~~tak cakap pun salah..cakap pun salah..
urm..jalan terbaik diam jer tak payah tegur..lantak lah dia nak buat apa kan..

kamu~~maaf jika salahku.tiada niat lain sekadar untuk menegur


kamu~~maaf jika salahku tiada niat lain tapi sekadar menegur.-.

sorry;( if i hurt u

http://www.emocutez.com

Saturday, February 19, 2011

SEGMEN 2 DALAM 1 : KHAS BUAT BLOG PUNYA FOLLOWER

Assalamualaikum semua.-.
holaaa..first time nak join segmen yang di anjurkan oleh EN BEN..
seorang blogger yang agak terkenal tu..:)

Segmen 2 dalam 1..if nak tahu lebih detail sila terjah belog BEN ASHAARI..

*header the owner*

belog eyka kategori 1 sebab follower eyka 100 ke atas..bukan 1000 yer..huhuu
eyka bukan blogger yang hebat..hukhukk..entry pum macam budak sekolah tadika jer..
:p

Friday, February 18, 2011

Saya Join Bloglist Yuyu Zulaikha

Assalamuaikum semua..
jom join bloglist yuyu zulaikha yang cantik manis.-.
|
|

*banner*

siapa yang berminat,untuk menjoinnya


  • Buat entry "SAYA JOIN BLOGLIST YUYU ZULAIKHA"
  • linkkan ke entry ni ye
  • copy banner yuyu dah paste kan ke entry korang
  • cerita sikit saja pasal belog yuyu, yang okay atau yang tak okay. tak kisah
  • paste kan Link entry korang ke komen entry ini

ada faham??(if tak faham rujuk belog cik yuyu)..
first time buka belog cik yuyu..sangat terpegun (bukan nak bodek oke)tapi sungguh cantik,kemas dan tersusun tak macam belog i..huhuu.
header dia pun cantik macam owner dia jugak..huhu...

hope..tersenarai bloglist cki yuyu..hehee.-.

Tuesday, February 15, 2011

Contest Senyum Tak Nampak Gigi

Assalamualaikum semua.-.
baru ada mood berblogwalking..hehee.
terjah2 tadi terjumpa contest nie..huhuu
terasa sangat mahu menjoinkan diri .-.
sebab..sebab..agak lama tidak menjoinkan diri dalam contest.
:p
godek2 album..terjumpa lah gambar yang senyum nya tak nampak gigi..hehehe
walaupun agak tidak cantik,tetap mahu join contest yang di anjurkan oleh
sila terjah ke blog cantik beliau .-.

gambar yang dipertaruhkan
|
|
|
|
|
|
|tadaaa.-.





i nak tag kepada semua yang singgah ke belog i..hehehe
harap cik belog tak marah ek.-.


contest telah ku join ..harap2 ada rezeki nak menang..hehehe
(mesti cik belog cakap aku perasan)

bubbyei

Thursday, January 27, 2011

Di saat aku mencintaimu

Hello guys.-.
and hav a gud day:)

i like this song damn much..
layanzz


aku inginkan dirimu datang dan temui aku
kan ku katakan padamu aku sangat mencintai dirimu
aku inginkan dirimu datang dan temui aku
kan ku katakan padamu aku sangat mencinta

Saturday, January 22, 2011

Double trouble

Assalamualaikum semua..http://www.emocutez.com
selamat pagi cinta.-)
i'm not feeling well today...
rasa nak demam lar pulak..ngeehttp://www.emocutez.com
memang sungguh malang nasibku.-.baru jer bulan january tapi macam2 masalah dah,,
dah la poket pun kering lappy pulak buat hal..ngeehttp://www.emocutez.com
memang bengang sungguhhttp://www.emocutez.com
time nie lar dia nak rosak.
buat muka tak malu pinjam lappy akak ..hehee
selamat tinggal belog..ahakzzzzzz..
ada lappy boleh berupdate lagi..ngee..
sedih lor..http://www.emocutez.com

Thursday, January 20, 2011

Pergi untuk seketika

Salam every0ne..http://www.emocutez.com
rindu kamu semua..http://www.emocutez.com
5 hari belog tak terbuka tak berupdate..
rindu sangat2 ngan belog yang 'hudus' ini..hukhukk
sory2 semua tak dapat nak balas blogwalking korang..
sila jangan serik untuk blogwalking sini..
nanti berukband ada saya akan membalas kunjungan kamu semua.
promise!! .-.senyum sikiit:-).-.


17/01/2011
*nie salah 1 sebab tak dapat nak update belog*

ALHAMDULILLAH...kesakitan berakhir untuk seketika..

p/s:saya akan kembali lagi.-.

http://www.emocutez.com

Sunday, January 9, 2011

Cerita dan air mata

Salam and have a gud day reader's..
hari nie keseorangan lagi di rumah..
jadi penjaga rumah yang tak berbayar..ngeee..
it's okay...one is better than two..hikhikk
s0 tak der lar orang nak ganngu saya online..

siapa yang tengok cerita korea kat tv 3..sila angkat tangan..ngee..
kini..saya kembali menonton cerita2 korean ..-.
agak lama dah tak melayan korean drama..
mood korean bangkit kembali...
semangat gitu..hahaa..
Thank You..antara cerita..cinta dan air mata..
agak sedih jugak cerita tu..
time tengok part2 yang sedih air mataku turut mengalir tanpa di sedari..:(
especially dalam dewan bedah..sebab saya dah ada pengalaman dalam OT room..



budak ni sangat comel..
rugi kalau tak tengok:p
|
|
tengok jangan tak tengok..agak sedih...sob...sob..
layannzzz