♥Followers♥

Thursday, January 26, 2012

Yang indah hanya sementara

Assalamualaikum semua ^_^

Dugaan apakah ini ??Ya allah:-) orang lain buat salah aku pun terkena tempiasnya..sungguh aku sangat tak suka situasi ini..terpaksa gaduh sana sini..bermasam muka..nak suruh orang jaga hati dia adakah dia jaga hati dan perasaan orang lain??tepuk dada tanya diri sendiri..!!!pless lar hati kau keras..cakap ikut kepala sendiri..tengking orang tak ingat dunia padahal hal kecik jer..cam tu nak suruh orang hormat??

Berminggu-minggu dah hati dan hidup aku tak tenang dengan masalah nie..sungguh tersangat bencii!!!
Ya allah ..engkau kuatkan lah semangatku,,imanku..jangan biarkan aku bersedih lagi..cukuplah peristiwa yang lepas2..aku dah tak nak perkara sama berlaku lagi..cukuplah hati yang telah di lukai belum sembuh lagi..maaf !!..andai aku tak boleh nak jadi yang terbaik untuk family , orang yang mengenali aku seperti yang mereka harapkan..aku manusia biasa..yang punya hati dan perasaan..aku bukan manusia sempurna .aku juga selalu buat salah ,at least teguran mereka dapat aku jadikan pengajaran bukan nak marah balik..it's oke jika tak boleh hormat aku at least jangan buat aku menangis lagi..dah cukup besar pengorbanan aku untuknya...sakit..pedih..derita semua aku tanggung sorang2..tergamak dia tengok aku menangis kerana perbuatannya..aku cukup tersiksa !!

Masih terbayang di ruang mataku saat manis kiteorang bersama tapi sekarang tak macam tu dah..keadaan kini sudah semakin buruk..sukar untuk jadi seperti dulu lagi..masa dan keadaan telah berubah..hati aku semakin tawar dengan kebaikan mereka..tetapi kini tiada lagi memori itu sangat perit untuk di ingatkan..namun apa daya terpaksa ku telan jua walaupun sangat pahit..

Yang indah hanya sementara..jika hari ini anda bergembira ..gembiralah sepuas-puasnya..esok mungkin tidak lagi..

Insya allah(*


p/s:bukan untuk boyfriend oke..hehee.
time menaip aku tetiba sebak..
but sorry too say air mata cukupalah engkau keuar,.fullstop

Wednesday, January 25, 2012