♥Followers♥

Friday, December 31, 2010

Bloglist Istimewa untuk Blogger Baru

Hello guy's and have a nice day..
dah kali kedua eyka join untuk bloglist..
harap2 terlistlah blog eyka yang tak seberapa nie..hukhukk..
kali nie dari ahsfantasy24

Ahsfantasy24.com ingin menjejaki blogger baru, khususnya bagi mereka yang mempunyai bilangan follower kurang daripada 300. Tak kiralah walau dah bertahun, tapi kadang-kadang tetap baru kan bila tak ramai yang berkunjung. Rasa segan nak beramah mesra dengan mereka yang punya follower yang ramai? Jangan bimbang sebab anda pun mampu setanding mereka, berusahalah.

Sebagai penutup 2010 ni, saya berhasrat nak himpunkan blogger yang mempunyai follower yang kurang daripada 300 orang follower. Saya telah membina page untuk diisikan oleh blogger baru yang bertujuan bagi menaikkan trafik dan meningkatkan follower mereka. Mahu sertai? Ikuti syarat yang berikut:
  1. Blog anda mestilah mempunyai follower kurang daripada 300 orang;
  2. Buat satu entry yang bertajuk "Bloglist Istimewa untuk Blogger Baru" dan linkkan ke entry ini;
  3. Tinggalkan Link entry yang telah siap anda di ruangan komen;
  4. Tidak wajib untuk menjadi follower saya, namun saya berbesar hati jika ada yang sudi;
  5. Tag 3 orang rakan seperjuangan anda;
  6. Meminati dunia blogger dan tidak sombong.

done...urmm..follower i tak sampai 300..s0 hope dapat tersenarai dalm bloglist ahsfantasy24

tag untuk 3 orang tapi di hari jumaat yang indah ini saya berbesar hati nak jemput semua blogger yang memenuhi syarat yang nombor 6 diatas,,,thanks you..
(harap2 cik belog tak marah i buat macam nie.)

peace!!

Thursday, December 30, 2010

Nak masuk Bloglist gempak Wan Hazel

Hello guy's..
oke..nie entry yang ke 3 untuk hari nie..terlebih rajin..huhuuuMyEm0.Com
...hari tu dah nampak banner nie..dah bukak tapi nak loading tu..
mak aii..lambat betol..




nama:eyka syafieka
URL blog:akusygkamuu.blogspot.com

sebab eyka nak masuk bloglist Wan Hazel:
blog Wan Hazel nie ramai pengunjung yang setia..nak jugak kena tempias glamour Wan Hazel..huhuu

apa yang best kat blog Wan Hazel:
banyak tuturiol yang ada kat blog Wan Hazel..apa yang nak semua ada..
macam iklan astro..MACAM-MACAM ADA..
blog dia pun cantik bak kata orang sedap mata memandang.-.

hope dapat tersenarai dalam bloglist Wan Hazel...heheee

Award from Puteri

2Salam..
i dapat award lagi..
urm..entah yang ke berapa kali dah..lupa sudah..ngeee.
by the way..thengs yer puteri diyana...dah sudi bagi award nie..


ucapan untuk puteri diyana
belajar rajin2 tau...jangan si-siakan hidup di alam remaja..
hope u alwayz hepy:-)
peace!!

award nie cantik .-.MyEm0.Com


Wednesday, December 29, 2010

CONTEST NAK MENANG BLOG HEADER MAKEOVER!

Hai semua,,
today i nak join contest lagi...




menarik tak contest nie?...tentular kan..
sebab tu saya sangat tertarik nak menjoinkan diri..
makeover!!wahh..mesti akan jadi cantik..
saya nie bukan seorang yang kreatif...
s0,saya tak pandai nak edit2 header tu cantik2..
dan paling sedih tak pandai nak guna adobe photoshop nak buat header..sob..sob..sob:-(
bila rujuk tuturiol ..kadang2 jadi kadang2 tak..
bila blogwalking rakan-rakan blogger tengok belog diaorang cantik sangat..
bukan setakat header..skin..dan bla..blaa..
jeles kuasa lapan tau...:-(

sila klik SINI.if nk tau selanjutnya..

harap2 akan menang..ngee..saya nak sangat header yang cantik..background blog..
dan blaa..blaaa..

saya akan tag:-


Tuesday, December 28, 2010

Contest Muslimah Anggun

Salam...
hari nie terlebih rajin berblogwalking..ngeee...
s0..terrjumpa contest nie..
nak try cuba nasib..heheee
contest nie dianjurkan oleh

(link tak boleh di pendekkan..masalah teknikal)


oke...saya tersangat malas nak godek2 album so gambar yang di pertaruhkan
|
|
|

satu ayat yang menggambarkan diri saya:

saya seorang yang lemah apabila di uji oleNYA...
tapi saya kuatkan semangat untuk melalui kehidupan seharian..


perlu di tag oleh 3 orang..tapi di sebabkan saya terlebih rajin..semua yang singgah blog saya..join lar ye..

Monday, December 27, 2010

Bercinta sampai ke syurga

Salam ..
hope today g0nna be a gud day...
hukhuk...perut sakit bangeT hari ni..T_ _T...
MyEm0.Com

hari nie nak memotibasi sikit...eh motivasi..ngeee
korang pernah bace tak buku motivasi
AKU TERIMA NIKAHNYA

best tak..eh nie bukan novel cinta nak tanya best tak..ngeee..
patutnya tanya mengantuk tak bace buku tu..
maklumlar buku motivasi...mesti kalau bace 1..2 muka surat mesti zZzzzz kan..huhuu
coz saya pun macam tu jugak...
kalau baca buku yang agak membosankan mesti mata nie terus mau tertutup..
tapi buku tu..tak lar bosan sangat...sebab banyak pengajaran yang boleh diambil...
dan ada lawak2 sikit...enjoy jer bila bace..
tak rugi kalu beli..

dan sambungan buku
BERCINTA SAMPAI KE SYURGA
baru jer beli yang tu bace pun tak habis lagi....-.
.-.


sila dapatkan segera sesiapa yang tak baca lagi...huhuu
MyEm0.Com

Wednesday, December 22, 2010

Pencarian Blogger Peramah 2011



Ahsfantasy24.com kini sedang mencari blog blogger peramah untuk dimuatkan ke dalamlist blog blogger peramah sesi 2011. Ayuh membantu ahsfantasy24 untuk mengesan tidak kira blogger lama ataupun baru, asalkan tidak sombong. Saya menjemput semua follower saya dan juga mereka yang tahu tentang pencarian ini menyertainya. Hargai sekiranya anda dijemput untuk menyertai pencarian ini kerana anda juga telah dilihat sebagai seorang blogger yang peramah.


Apa yang perlu anda lakukan selepas dijemput atau ditag?
  1. Copy dan Paste entry ini beserta gambarnya ke dalam blog anda dengan menggunakan tajuk 'Pencarian Blogger Peramah 2011';
  2. Tag sekurang-kurangnya 4 orang rakan blogger anda yang peramah;
  3. Setelah menyiapkan entry tersebut, sila tinggalkan link entry anda di sini >http://www.ahsfantasy24.com/2010/12/pencarian-blogger-peramah-2011.html
  4. Tiada paksaan dalam menjadi follower ahsfantasy24.com namun berbesar hati jika ada yang sudi.
saya akan tag:
....

.....oke dah join...peramah tak saya...ngeeee...

Monday, December 13, 2010

Pahit Getir Kehidupan

Salam...
have a nice  day u all.-.

lately.my life is very hard..
tapi kawan saya selalu pesan,"ko kena banyak sabar"
oke saya ingat pesan kawan saya tu ..
maybe ALLAH nak uji keimanan dan kesabaran saya.


urm..mudah-mudahan saya tak cepat melatah dengan ujian nya..



sampai bila harus besedih..menangis...
dan kawan saya selalu ingatkan,"ko jangan nangis nanti aku akan nangis sama"
saya tak boleh dan ikut cakap dia bila fikiran dah tertekan..

tenanglah wahai hati ku....

Sunday, December 12, 2010

URL baru

Salam..
h0w are u??
huh..hari nie meraung lagi c0z dressing luka sakit sangat.(macam budak kecikan).
oke..nanti cite yang tu lain topik ek..

hukhukkk
akhirnya dapat jugak tukat URL blog..
ngee...gatal nak tukar tapi yak tahu nak buat macam mana..
nasib baik ada akak cantik nie yang komen kat entry bawah..
nak tengok tuan punyer belog rajin2 lar tekan url akak nie..

.-.


opsss lupa...nie url baru saya
http://akusygkamuu.blogspot.com


Wednesday, December 1, 2010

T!me !s Runn!ng Out

Assalamualaikum..
hurm..tik tik..waktu berdetik.
uwaa.-.dah masuk bulan 12 rupanya..
buka mata seluas yang boleh yer..heheee

Sebulan lagi dah masuk tahun 2011
dan hari selasa depan dah masuk tahun baru islam 1432H..

papaer pun bulan 12 nie banyak hal yang eyka kena tempuhi..
memerlukan kesabaran yang tinggi...hope dapat lalainya dengan sabar.
u all pray for me yer..
.-.

Friday, November 26, 2010

Hat! Yang Rapuh

Di hati kulakarkan sebuah impian
Yang aku namakan harapan
Apabila kutentuka arah serta tujuan
Rela kuhadapi cabaran

Jalan ke puncak itu beronak dan berliku
Menyukarkan pendakianku
Namun tetap kugagahi hati yang rapuh ini
Demi hasrat yang suci

Aku sangkakan harapan selembut impian
Yang menguliti tidur insan
Kiranya kehidupan tidak sedemikian
Goyah hatiku oleh kenyataan

Tak harus kuturuti kelemahan diri
Tak daya bertahan diuji
Lalu aku mengumpulkan semula kekuatan
Berlandaskan keimanan...


.....
 i like this song..huhuu..
by Rahimah Rahim

Wednesday, October 27, 2010

::i'm s0rry::

Salam sayang semua..-,
rindu eyka tak?confim xrindukan..
hehehe...sajer tanyer s0alan xmasuk dek akal..ngee
actually...eyka dah rindu sangat2 nak berblogging..
dah lama tinggalkan blog nie..

sory guy's tak sempat nak balas kunjungan korang..
bukan s0mbong oke..
urm.. jangan serik yer visit blog eyka nie...hehee
n0w..streamyx umah eyka still xleh guna..on9 pon pakai broadband my sis.
tular sebab xleh nak on9 selalu...http://www.cute-smiley.com

rindu sangat2 nak bace blog korang..
dah lame xkomen2..
urm...time on9 tu sempat buka 2 3 blog jer..
hukhukkk...

s0ry again..hehe
and
take care u all...-.

Tuesday, October 12, 2010

♥ 10.10.10 ♥

Salam every0ne..
how,r u??
urm..sepatutnya entry nie 2 hari lepas lagi
nak buat macam mana streamxy still tak leh guna lagi..
n0w on9 guna broadband my sis..
xboleh nak lepak lama2 kat blog bc0z my sis duk asrama..
time dia balik boleh lar guna.

10.10.10..tarikh yang cukup indah..
ramai yang kawen time..
selamat pengantin baru saya ucapakn..
dan tentu ramai yang terujakan tengok persandingan
angkasawan negara yang ada live kat tv 3..
wahh..hebat sekali...teringin nak buat cam tu jugak..ngeee...
(berangan sudah.-.)

oh...hari tu jugak besday sepupu saya,..
besday yang ke 14...:-)
semoga panjang umur dan dirahmati allah s.w.t.:)
.-.




Saturday, October 2, 2010

i'm back

Salam guy's..
have a nice day's..http://www.cute-smiley.com
i'm back..
really miss u all..
hukhukk..sudah lama tak berblogging dan berblogwalking..


ngeee..balik dari h0liday..terus di masuk wad..
nasib baik 2 hari jer dalam wad..-.

paling tak suka bila masuk wad..nak cas tef0n pun tak boleh...tapi saya curi2 nak cas..bangun pukul 2 3 pagi..terus cas..time tu nurse dah tido kot..huhhuuu..
degilkan saya..http://www.cute-smiley.com...


Friday, September 17, 2010

Saya Menang Contest

Salam every0ne 
rindu saya tak...ngeee..(soalan tak boleh blaaa)
lama sudah saya meninggalkan blog nie..
tak sempat nak berblogging..hukhukk
sebab buzy beraya...:-)
i'm really miss u all.-.

hati sangat gembira hari nie..nak tau kenapa??
hohooo..tengok kat chat box.. 
saya menang contest yang di anjurkan oleh


walaupun hanya pemenang bertuah eyka da sangat hepi bc0z nie first c0ntest eyka join.
..tak sangka pulak akan menang..
thanks sis...

tahniah kepada perserta yang lain jugak
.-.

Tuesday, August 31, 2010

award ke-8

Salam...
horay....(suke banget)..hehee..
eyka dapat award lagi kali nie dari
Hanie.-.-.
thanks yer.




SYARAT-SYARAT:
1. Wajib follow blog Hanie:)
2. Hanie akan memaklumkan dekat shoutbox
blog yang akan diterima award ni
3. Siapa yang nak bagitau kat blogHanie
jangan malu-malu ya! ;)
4. Lepas dah ambik award ni beritahu dekat
shoutbox Hanie

thank you very much...

**********

Tuesday, August 24, 2010

♥ Follower ke-100 ♥

Salam everyone...
ngeee,,,semalam buka belog nie dah 100 lebih followers..
tersangat lar hepy...ada jugak orang nak follow belog eyka yang tak berapa nie..
huhuuu
thanks kepada follower yang ke -100..
tapi s0ry ek eyka tak ada hadiah nak bagi kamu..


jom terjah ke belog Bella Luna...
sila klik SINI...



dia sangat cantik...tak caye tengok lar sendiri..
hehehe

.
.
.

tadaaa...nie lar tuan punyer belog tu
eyka dah mintak kebenaran dia oke ambik gambar nie..hehehe
thanks yer ...




Sunday, August 22, 2010

♥Header Baru♥

Hello everyone..
salam hari ahad..erm..12 hari kita sudah berpuasakan..
cepat jer rase mase berlalu..
erm...hari nie sangat lar b0san..semua kerja yang tertangguh sudah siap di buat..huhuuu
lega!!!boleh rest dulu...heheee
s0..hari nie dah tak der kerja i pon sangat lah rajin nak buat header walaupun tak pandai..huhuu


hehheee...dah b0san tengok header nie..
maka terjadilah yang baru
.
.
.
.

..tak ada beza nyer pon .tak cantik pun kan?kan?
still guna picture lama c0z kemalasan nak godek2 album..just tukar background jer.
yang penting pink itu ada..

Wednesday, August 18, 2010

:Kontest..Aku Punyer Bear..:



Name Bear:
Cik Tedd

Entry:
kenapa eyka mesti memiliki bear ini sebab bear ini sangat comel.
kecomelannya lagi terserlah bila dia pakai baju..eyka tak ada lagi bear yang pakai baju..

Tag:


Nak tahu lebih lanjut sila klik SINI.......terima kasih:-)

Wednesday, August 4, 2010

-CONTEST : I ♥ PINK-

Hello hello..
yeah..terjah2 blog pagi tadi terjumpa contest.
s0 .eyka berminat nak join.huhu..sebab eyka suka pink.
first contest nie tau eyka join..
malam nie eyka nak godek2 album
kalau tak cantik jangan gelak..
eyka tak berapa pandai nak mengedit gambar nie..huhkhukk
contest dari Sis Pinky


..ini banner nye..

SYARAT-SYARAT MENYERTAI CONTEST INI:

1. Penyertaan terbuka kepada semua blogger yang berada dalam Malaysia tanpa mengira jantina, umur atau bangsa. Tapi entry mestilah yang boleh difahami. Hihi.

2. Terpulang bagi anda sama ada untuk follow atau tidak blog Pinky Girl Talk, tetapi keutamaan diberikan kepada mereka yang follow blog saya. Supaya anda mudah terima setiap update.

3. Syarat paling penting: gambar yang dipertaruhkan adalah original milik anda. Di dalam gambar tersebut perlulah adalah unsur-unsur warna pink. Lagi banyak tema pink dalam gambar tersebut, maka peluang jadi pemenang lagi cerah. Hanya sekeping gambar yang perlu dipertaruhkan. Ceritakan serba sedikit mengenai gambar.

4. Banner contest ini mestilah diletakan di sidebar blog anda dan pastikan juga ia di 'link' kepada

DONE..SILA LIHAT SEBELAH ---->

5. Setelah selesai semua perkara di atas, sila lah tinggalkan komen di entry ini. Saya akan meninggalkan jejak di entry anda atau ruangan shoutbox sekiranya nama anda telah tersenarai.

DONE


oke semua..tengok jer tau jagan gelak
i tau memang tak cantik..hehee

|
|
|
|
|


tadaaa..ini dia...huhuuu

gambar ini di ambil sebelum eyka and family pergi kenduri rumah sedara.
huhuu..
baju ini my sis yang iron ..tak rancang pun nak pakai...
my sis nak suruh pakai sama dengan adik eyka..
pink muda kira dah pink lar tu kan..
hukhukk

oke..done
byubyei:-)





award ke-7

Salam..
eyka dapat award lagi
kali nie dari fid

suke sangat..
:-)


thanks yer..