♥Followers♥

Friday, February 18, 2011

Saya Join Bloglist Yuyu Zulaikha

Assalamuaikum semua..
jom join bloglist yuyu zulaikha yang cantik manis.-.
|
|

*banner*

siapa yang berminat,untuk menjoinnya


  • Buat entry "SAYA JOIN BLOGLIST YUYU ZULAIKHA"
  • linkkan ke entry ni ye
  • copy banner yuyu dah paste kan ke entry korang
  • cerita sikit saja pasal belog yuyu, yang okay atau yang tak okay. tak kisah
  • paste kan Link entry korang ke komen entry ini

ada faham??(if tak faham rujuk belog cik yuyu)..
first time buka belog cik yuyu..sangat terpegun (bukan nak bodek oke)tapi sungguh cantik,kemas dan tersusun tak macam belog i..huhuu.
header dia pun cantik macam owner dia jugak..huhu...

hope..tersenarai bloglist cki yuyu..hehee.-.

1 comment:

TAYAR PANCIT said...

hai saye da follow awak,follow saye balik :) http://tayarpancit.blogspot.com/2011/02/mesti-bacaultras-oh-ultrasapalah.html