♥Followers♥

Sunday, December 25, 2011

Diari baru◄••

Assalamualaikum semua ^__^

Hai peeps..how are you?? sekarang ramai yang pergi holiday sana sini..saya duk rumah jer menghabiskan hari2 terakhir tahun 2011.,bagaimana tahun nie korang?manis ke ..masam ke ..pahit ke..ggrrr..!!da dapat ke apa yang di impikan? seriously saya tak dapat apa yang saya nak..sobsx3..saya nak tukar handphone baru..pless!! mum kasi saya beli yang baru ..tak dapat i phone 4 s pun  samsung galaxy ace pun jadilar..*bila nak beli my mum cakap pakai yang lama la ..tak rosak lagi kan tu ...bila mum cakap cam tu fikir banyak kali pulak sebab kuar duit sendiri..hehee..sayanggg grrr^__^ :p Wahai hati tunduklah pada ketentuan bukan segala impian kan menjadi kenyataan :-( *ayat nak sedapkan hati tak boleh handphone baru tahun nie..grrr..

"Be Strong" - A phrase that's easy to say but a hard thing to do when i'm a pain..yes !!tahun memang saya akui saya sangat tak kuat bila ujian melanda..selalu menangis..chill :D .. 2012,,saya tak boleh BERjanji untuk tidak menangis lagi tapi saya akan cuba untuk tidak mengalirkan air mata lagi..:p
Wake up everyday stronger than yesterday, face i'm fears and wipe tears.T_T

People make mistakes, I'm only human :D..sedangkan lidah lagi tergigit .Insya Allah kesilapan lalu tak akan berulang kembali  :(*


People say everything happens for a reason..but it would be nice to know some of reason why but only God knows .-.maybe kesakitan ,kesedihan yang saya lalui sepanjang tahun ni ada sebabnya  dan mengharapkan ada kebahagiaan di penghujungnya :)


buang dari lama..sila beli diari baru T_T

wishlist 2012:-)
••►Handphone baru T_T••►Be a gud chill for parents••►No more crying••►Positive thinking

Happy New Years guys:-)..wish uols always smile :-)

 that's all..kbaiii :p
peace =.=

2 comments:

ZYASH said...

Good luck, hope all wish for new year will come true... Amin...

syafieka nur said...

amin..thengs