♥Followers♥

Wednesday, August 4, 2010

-CONTEST : I ♥ PINK-

Hello hello..
yeah..terjah2 blog pagi tadi terjumpa contest.
s0 .eyka berminat nak join.huhu..sebab eyka suka pink.
first contest nie tau eyka join..
malam nie eyka nak godek2 album
kalau tak cantik jangan gelak..
eyka tak berapa pandai nak mengedit gambar nie..huhkhukk
contest dari Sis Pinky


..ini banner nye..

SYARAT-SYARAT MENYERTAI CONTEST INI:

1. Penyertaan terbuka kepada semua blogger yang berada dalam Malaysia tanpa mengira jantina, umur atau bangsa. Tapi entry mestilah yang boleh difahami. Hihi.

2. Terpulang bagi anda sama ada untuk follow atau tidak blog Pinky Girl Talk, tetapi keutamaan diberikan kepada mereka yang follow blog saya. Supaya anda mudah terima setiap update.

3. Syarat paling penting: gambar yang dipertaruhkan adalah original milik anda. Di dalam gambar tersebut perlulah adalah unsur-unsur warna pink. Lagi banyak tema pink dalam gambar tersebut, maka peluang jadi pemenang lagi cerah. Hanya sekeping gambar yang perlu dipertaruhkan. Ceritakan serba sedikit mengenai gambar.

4. Banner contest ini mestilah diletakan di sidebar blog anda dan pastikan juga ia di 'link' kepada

DONE..SILA LIHAT SEBELAH ---->

5. Setelah selesai semua perkara di atas, sila lah tinggalkan komen di entry ini. Saya akan meninggalkan jejak di entry anda atau ruangan shoutbox sekiranya nama anda telah tersenarai.

DONE


oke semua..tengok jer tau jagan gelak
i tau memang tak cantik..hehee

|
|
|
|
|


tadaaa..ini dia...huhuuu

gambar ini di ambil sebelum eyka and family pergi kenduri rumah sedara.
huhuu..
baju ini my sis yang iron ..tak rancang pun nak pakai...
my sis nak suruh pakai sama dengan adik eyka..
pink muda kira dah pink lar tu kan..
hukhukk

oke..done
byubyei:-)





6 comments:

Pinky Pixie said...

yunk, akk terjah sini. nampak dari update kamu tadi.. hehe

tgu kamu komen, tp x smpi2 pon. ngeh2
akk masukkn kat list ya.. =)

eyka syafieka said...

huhuu..eyka xsempat nak komen line xder..

oke..thengs ek sisi

MiMiEy :) said...

akk cantik sangat :)
suka mata akk yg kuyu + sepet 2..

eyka syafieka said...

hihii..mimiey..malu akak..

eh ada jugak org ckap mata akak sepet..suke2..
org sume ckap mata akak bulat

Tomato Gurl's Life said...

comel...good luck dear :)

eyka syafieka said...

@Tomato Gurl's Life
thengs yer