♥Followers♥

Friday, December 31, 2010

Bloglist Istimewa untuk Blogger Baru

Hello guy's and have a nice day..
dah kali kedua eyka join untuk bloglist..
harap2 terlistlah blog eyka yang tak seberapa nie..hukhukk..
kali nie dari ahsfantasy24

Ahsfantasy24.com ingin menjejaki blogger baru, khususnya bagi mereka yang mempunyai bilangan follower kurang daripada 300. Tak kiralah walau dah bertahun, tapi kadang-kadang tetap baru kan bila tak ramai yang berkunjung. Rasa segan nak beramah mesra dengan mereka yang punya follower yang ramai? Jangan bimbang sebab anda pun mampu setanding mereka, berusahalah.

Sebagai penutup 2010 ni, saya berhasrat nak himpunkan blogger yang mempunyai follower yang kurang daripada 300 orang follower. Saya telah membina page untuk diisikan oleh blogger baru yang bertujuan bagi menaikkan trafik dan meningkatkan follower mereka. Mahu sertai? Ikuti syarat yang berikut:
  1. Blog anda mestilah mempunyai follower kurang daripada 300 orang;
  2. Buat satu entry yang bertajuk "Bloglist Istimewa untuk Blogger Baru" dan linkkan ke entry ini;
  3. Tinggalkan Link entry yang telah siap anda di ruangan komen;
  4. Tidak wajib untuk menjadi follower saya, namun saya berbesar hati jika ada yang sudi;
  5. Tag 3 orang rakan seperjuangan anda;
  6. Meminati dunia blogger dan tidak sombong.

done...urmm..follower i tak sampai 300..s0 hope dapat tersenarai dalm bloglist ahsfantasy24

tag untuk 3 orang tapi di hari jumaat yang indah ini saya berbesar hati nak jemput semua blogger yang memenuhi syarat yang nombor 6 diatas,,,thanks you..
(harap2 cik belog tak marah i buat macam nie.)

peace!!

1 comment:

khayla fadwah said...

atty follow kamu...
follow me back..=)